Måndag 5/9

Jag har varit dåligt på att skriva här igen men nu har jag gjort om designen lite så det kan nog peppa lite. Ni undrar säkert vad vi har haft för oss under hela sommaren men inlägget skulle bli alldeles för långt om jag skulle berätta allt så skriver en liten sammanfattning och så får bilderna tala för sig själva.

Kan börja med att berätta att Andreas och jag varit tillsammans i 2 år idag, men eftersom Andreas åkte till Norge igår för att jobba i 2 veckor så passade vi på att mysa lite extra i helgen och lär bli när han kommer tillbaka hem igen också.

I sommar har i alla fall Saga varit med om en massa äventyr. Vi har stamrenoverat lägenheten så vi har bott hos Andreas föräldrar och hos mina föräldrar, vilket Saga absolut inte hade något emot. Hon åkte båt för första gången efter att vi införskaffat en så snygg flytväst åt henne, som hon inte hade det minsta bekymmer med att ha på sig. Hon har även bott i husvagn och sommarstuga under tiden vi var i Eskilstuna.

En del utställningar har vi lagt bakom oss också. På nationaldagen avslutade Saga sin karriär i valpklassen med att bli BIR med HP och BIG-2 på inofficiella i Uddevalla, första BIG-placeringen för oss.

Eftersom matte jobbade hela sommaren fick Saga vara hos hundvakt där hon lekte hela dagarna med två Cockerspaniel tikar som hon tycker så mycket om, de lärde henne bland annat att det är roligt att leka i vatten. När cockertikarna började löpa så gjorde även Saga det, så nu har hon haft sin första gång.

Sen började hennes karriär som junior. I Askersund på officiell fick hon VG då hon var lös i lederna efter löpet, men hon träffade bror, far och äldre halvsyskonen, så roligt! Helgen efter på Eskilstuna officiell fick hon också VG men gick betydligt bättre efter en kalk-, vitaminkur som stärkte upp hennes lösa leder. I Eskilstuna passade vi även på att leka lite extra med en väns Rottweilervalp, Logan.

Vi tog en tur till Grästorp Saga och jag trots att det åskade och regnade hela dagen så gick det otroligt bra! På deras inofficiella blev hon inte bara BIR med HP utan BIG-1 och till och med BIS-4! Oh vad det var roligt, och så stolta vi är! Dagen efter tog vi med husse till Backamo officiell och där fick Saga äntligen sitt första Excellent och blev 2a bästa junior med CK och slutade som 2a bästa tik/cardigan med Reserv-Cert! Vi kunde inte vara stoltare över henne den helgen! Hon är en så fantastiskt liten hund som utvecklas så fint både i kropp och sinne.

Nästa utställning blir inofficiell i Partille, sen får vi se vad vintern har att komma med...

 


Saga hjälpte matte slå in studentpresent


Askersund off.
  

Från att ha ramlat i vattnet till att åka båt
 

Två (av många) blöta corgi-rumpor på Eskilstuna off.


Resultatet efter Grästorp inoff.
  

 Backamo off.
    Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0