Lördag 19/3 Linn 22 år

I dag fyller jag år, hipp hurra... Jag tog mig till torp ensam en sväng, var skönt att komma bort lite hemmifrån och bara strosa runt. Tiden spran iväg fort och jag hittade både ett och annat. Eftersom jag fick ett presentkort på Cervera av svärföräldrarna så var jag in där en sväng och det blev två transparanta runda ljuslyktor/skålar och en värmeljuslykta i form av en silvrig näckros. Utöver det så blev det även några armband, strumpbyxor och en kofta i spets.

På kvällen kom det över lite vänner och det blev en kväll med stoj. Saga var duktig och hälsade snällt på alla och fann sig sedan till ro. För att få paus från det värsta oljuden så fick Saga ta sig en tupplur inne i komposthagen i sovrummet, där hon var jätte duktig.

Torsdag 17/3 Thai

Saga fick sitta i bilen medans Andreas och jag träffade hans föräldrar och syster för att äta middag på thai restaurang, eftersom att vi båda har fyllt år. Det var riktigt mysigt och supergott, älskar thai! Saga var såklart jätte duktig, hon finner sig tillrätta och sover i tygburen utan problem. Det är mer när bilen är igång som hon är lite småstressad men det kan man ju förstå med allt skumpande...

Måndag 14/3

0600 Kissar och bajsar ute
0800 Kissar ute. Leker, skäller, miljöträning, "här" och kontaktövningar ute.
0815 Utfodring
         Leker
         Sover
1200 Kissar ute. Skäller, miljöträning, "här" och kontaktövningar ute.
1400 Kissar och bajsar ute. Möter flera personer och hon är jätte duktigt och säger nästan ingenting.
1630 Kissar ute och tränar passivitet.
1820 Utfodring
1945 Kissar ute
         Sover
0110 Kissar ute när husse kommit hem efter att ha jobbat över.

Saga har en "dubbel" hörntand, hon har inte hunnit tappa mjölktanden och den nya tanden är på bra väg ut. Mjölktanden sitter verkligen stenhårt så det går inte att vicka loss den, dessutom är det lätt svullet och antagligen inflammerat då det är rött också... Får ringa veterinären imorgon och rådfråga så får vi se, lär i alla fall bli ett besök för undersökning skulle jag tro. Usch säger jag bara...

Lördag 12/3 & Söndag 13/3

Saga sov bort hela lördagen, hon var tröttast av oss alla efter fredagens äventyr i Göteborg. Andreas och jag tog tag i att bära upp lite kartonger från förrådet då de ska senara rör där nere. Vi passade på att gå igenom och slänga och sortera en massa saker så nu kommer det bli riktigt bra där nere när vi fått ner allt igen.

På söndagen kissade Saga på balkongen igen och en gång inne, ibland är hon fortfarande riktigt dålig på att säga till och smyger iväg men det har verkligen gått framåt och vissa dagar är hon helt ren inne. Annars har hon börjat bli ganska trotsig, det kliar mycket i tänderna och hon har öronproppar emellanåt verkar det som. I och med de kliande tänderna har hon fått smak för skosnören så där har vi fått säga till henna några gånger och gett henne något annat att pyssla med. Hon tappar fortfarande lite tänder längre bak i munnen, vet inte riktigt hur många som är kvar där men en hörntand sitter ännu. De andra nya tänder har vuxit jätte fint och blivit stora.

Nya favoritplatsen vid ytterdörren

 

Mys i mattes knä


Fredag 11/3 Mustasch

0600 Kissar och bajsar ute
0730 Utfodring, äter lite
0830 Kissar ute. Skäller på allt och vill dra iväg.
1100 Kissar ute
1330 Kissar och bajsar ute

Eftersom att Andreas fick i födelsedagspresent av mig att gå på konsert så pallrade vi oss ner till Göteborg för att se Mustasch, Bullet och Electric Boys på Lisebergshallen.

Snälla som de är ställde David och Ina upp på att vara hundvakt och Saga som under hela kvällen fick busa med Suki och hålla sig borta från Lexus som inte gillade att det blev ytterligare ett litet galet yrväder i lägenheten.

Andreas och jag gick på restaurang/pizzeria innan konserten, vi åt på ett litet ställe som hette Le Barone, super mysigt. Vi beställde vitlöksbröd och en räkcocktail som vi delade på till förrätt och sedan tog vi varsin Black & White, riktigt gott! Stället var inte bara mysigt utan servitören var mycket trevlig också, kommer gå dit igen någongång. Själva konsterten öppnade bra med Bullet som spelade många nya låtar och Electric boys, som jag inte hört förut, var väl inte sådära jätte bra. Huvudbandet var ju Mustasch och det var riktigt bra tryck från publiken, helt slutsålt och fullsatt! Det spelade både gamla och nya låtar, tyvärr höll det inte riktigt i mitten men de avslutade väldigt bra.

Saga hade skött sig bra under kvällen och inte gjort någonting inne och ätit upp sin mat. Känns skönt att hon kan sköta sig borta. Jag var ganska "mammig" under kvällen och undrade hela tiden hur det gick för dem, blev ett och annat sms... Men nu vet vi att hon är duktig borta också.


Torsdag 10/3

0600 Kissar och bajsar ute
0800 Utfodring, äter lite
0815 Kissar ute
         Leker
         Sover
1120 Kissar ute
         Leker
1140 Har bajsat inne i vardagsrummet
         Sover
         Leker
1415 Kissar ute
1605 Kissar ute
1640 Har bajsat inne
         Har kissat inne
1900-
2000
 Kissar ute
         Sitter i bilen medans husse och matte simmar.
         Kissar ute
2010 Påväg att kissa inne, kissar ute.
2020 Påväg att bajsa inne, bajsar ute.


 

  

Onsdag 9/3

0600 Kissar och bajsar ute
         Sover
0750 Kissar ute
0800 Utfodring
         Leker
         Sover
         Leker
1030 Kissar ute. Leker i snön och vill inte gå in, först trotsåldern?
         Leker inne
         Gnäller
         Sover
1220 Har kissat inne, gnäller.
1300-
1400
Kissar och bajsar ute. Skäller lite, leker med boll, vill inte gå in. Ensam inne när matte är i tvättstugan och källaren.
         Sover
1620 Har kissat inne
18..   Har kissat och bajsat inne
2040 Kissar ute


Tisdag 8/3

0600 Kissar och bajsar ute
0800 Kissar ute. Skäller på folk och andra hundar
0810 Utfodring, äter allt.
         Leker
         Sover
1000 Kissar ute. Skäller på folk, tränar mycket bl.a. "fot" och kontakt.
         Sover
1220 Kissar och bajsar ute. Skäller även nu på folk men får hälsa på en person vid tystnad. Trevlig när folk lyssnar på det man säger, bad damen att vänta tills Saga blev tyst och sen fick hon jätte gärna hälsa, vilket de gjorde också.
         Sover
1445 Klickerträning
1500 Kissar ute. Klickerträning ute, skäller på folk, tystnad och passiv. Var helt tyst när en person gick förbi och fick hälsa på en annan, duktig.
         Har kissat inne
         Kissar ute.
         Sitter i bilen medans husse och matte simmar en timme.
20..   Kissar och bajsar ute.

Måndag 7/3

0600 Kissar och bajsar ute
         Sover
0800 Utfodring, äter lite
0820 Kissar ute
         Leker
         Sover
         Leker
1040 Kissar och bajsar ute
         Leker
         Äter resten
         Sover
         Leker
1330 Dusch/Bad
1400 Har kissat inne i sovrummet
         Leker
         Sover
1530 Kissar ute
         Leker
         Sover
         Har kissat inne
         Borstning
1800 Utfodring
         Hemma själv, bajsat inne annars duktig
         Kissar ute
2030 Kissar ute

   
  
  
 


Söndag 6/3

Här kommer ett kort inlägg. På förmiddagen fickade vi i solen på balkongen, Saga satt med och småskällde/ boffade och morrade på folk och fåglar utanför, men vi visade att detta inte var okej genom tillsägelse och beröm när hon gjorde rätt och bara tittade och nosade efter folk och fä. Senare på dagen åkte vi ut till Andreas föräldrar på Orust och vi gick en härlig långpromenad i skogen, vilket Saga tyckte var underbart roligt! Hon knatade på och nosade runt på allt spännande. Hade vårat nya flexikoppel på 8 meter som jag köpte under Eskilstuna vistelsen och det fungerade väldigt bra, lös fast inte lös... Saga fastnade med nosen i vissa doftfläckar men kom snabbt ikapp när vi ropade och hon insåg att hon hamnat efter och var själv kvar. Efter promenaden däckade hon under köksbordet hos Andreas föräldrar och var trött men jätte duktig resten av dagen.

Lördag 5/3

0740 Kissar och bajsar ute
         Sover
0800 Utfodring. Äter lite

1600 Sigge kommer med matte Liza och husse Tobbe. Första möte ute och Saga skäller vid första anblick. Hälsar sedan fint när hon lugnat sig och vill leka medsamma. De leker duktigt inomhus. Saga får paus i kompostgallerhagen i sovrummet och somnar efter en stunds gnäll. Sigge passar på att hämta andan. Sedan är det full rulle igen...
1930 Kissar och bajsar ute efter utfodring

Har under dagen bara gjort "inne" en gång. På balkongen hände en skitolycka, svårt att avgöra o balkongen är inne eller ute för den lilla men hon kommer väl förstå tillslut.

Fredag 4/3

0620 Kissar och bajsar ute
         Sover
0800 Utfodring. Ligger i köket medans matte äter frukost och diskar.
0930 Kissar ute. Skällig men duktig, distrahering och skvällerträning kommer att ge resultat.
         Äter lite.
         Sover
1215 Kissar och bajsar ute. Tränar att inte skälla, inte dra, "här", "fot", kontakt och skvaller, mycket duktig.
         Sover
         Leker
         Äter lite
         Sover
1500 Kissar ute
1650 Kissar ute
1745 Utfodring
1810 Har kissat inne vid fåtöljen
1920 Kissar och bajsar ute. Hälsar på granne efter att ha skällt lite men sedan tystnat, hälsar duktigt. Skäller på en annan granne.
2130 Kissar ute

Torsdag 3/3

0550 Kissar och bajsar ute
         Kissar ute
         Leker
         Har en hörntand lös
0820 Utfodring. Äter lite.
         Sover
1045 Kissar ute två gånger
         Leker
         Sover
1215 Har kissat inne på mattan i vardagsrummet
1300 Promenad ner till ortopeden, tränar passivitet, skällde på folk, ej på skuttande barn. Gick helt okej, kontaktövningar men lätt ofokuserad.
         Sover
1610 Har kissat inne i vardagsrummet
         Sover
1900 Utfodring. Kissar och bajsar ute. Träffar Sara och Bianca, vill leka men lugnar sig inte så blir ingen lek.
2100 Kissar och bajsar ute

Onsdag 2/3

0550 Kissar och bajsar ute
0800 Kissar på mattan. Säger till men hinner inte stoppa henne.
0805 Kissar ute
         Leker
0830 Utfodring
1000 Kissar och bajsar ute. Säger till att det är dags.
1140 Kissar och bajsar ute. Säger till.
1345 Kissar
1620 Kissar ute
18..   Utfodring
         Kissar och bajsar ute
19..   Kissar ute
         Tappar två tänder
2010 Har kissat inne i vardagsrummet
2045 Kissar ute

Tisdag 1/3

0550 Kissar och bajsar ute
0840 Utfodring, äter lite.
0845 Kissar och bajsar ute
0900 Leker
         Sover
1100 Leker
1110 Kissar ute. Promenad runt huset. Skäller lite med är duktigt och lyssnar.
         Äter upp det som är kvar sedan frukost.
1245 Skäller på dörrklockan, brevbud. Vill hälsa och skäller men får ej hälsa då. Lyssnar halvdant men glad.
         Leker med kongen.
1300 Har kissat i hallen. Gnyr lite, men matte hinner inte förrän Saga sätter sig.
         Sover
1440 Kissar ute
         Sover
1550 Klippt klorna, duktig!
1630 Kissar ute
         Sitter i bilen medans husse och matte handlar.
1830 Kissar ute
1920 Utfodring
1940 Kissar ute. Är duktig och säger till att det är dags.
2100 Kissar och bajsar ute

19/2-28/2 Besök & Eskilstuna

19/2 Under lördagen så städade Andreas och jag hela lägenheten. Saga var superduktigt och gjorde endast inne en gång på hela dagen! Snacka om vändning jämfört med tidigare i veckan då hon gjort ovanligt mycket inne...

   

20/2
Söndag och mamma och mormor kom på besök. Det är första gången som mormor hälsade på så det var roligt att hon kunde komma. De bor på hotellet nere i stan tills på tisdag sen åker jag och Saga med dem till Eskilstuna är det tänkt. På kvällen gjorde vi middag hos oss, blev supergod rödspätta. Saga var jätte duktig hela dagen, hälsade snällt och uppförde sig bra. Två små olyckor hände inne idag men det är en klar förbättring.

21/2 Måndag och vi tog oss på en utflykt till Orust där vi besökte Göksäter. Saga satt i bilen, men då det var ganska kallt ute så sprang jag ut för att rasta henne ganska ofta så hon fick upp lite värme. Vi köpte många fina saker på "Göken", Saga fick en ny stor, fin, svart, mysig bädd och mat- och vattenskål till Eskilstuna sen fick jag en väggklocka till köket och krukor jag ska ha kryddor i på köksbänken eller köksfönstret. Mamma köpte massor med tyg som hon skulle göra nya gardiner av och piffa till lite hemma i Eskilstuna. Efter shoppingen tog vi en baguettelunch, gjorde ett kort stopp på Torp för att köpa hö till chinchillorna, kort stopp vid hotellet för att fråga när kvällsbuffén var och ett kort stopp på Ica för att köpa fikabröd innan vi var hemma igen. Saga pysslade med sina saker medans vi fika semlor och tog det lungt. På kvällen åkte vi in till hotellet, utan Andreas som blev tvungen att jobba över vilket var väldigt tråkigt... Saga fick i alla fall tillåtelse att vara på hotellrummet under tiden som vi åt kvällsbuffé på hotellet och hon åkte hiss för första gången i sitt lilla liv, vilket hon var lite tveksam till men klev duktigt med oss in. Saga fick sitta i sin transportbur på rummet då hon inte varit hemma själv jätte länge och för att hon skulle känna sig lite tryggare i den nya miljön. Buffén var jätte god och vi hade super trevlig, jag, mormor och mamma. Väl upp på hotellrummet igen blev Saga såklart jätte glad att se oss, hon hade uppfört sig duktigt och tuggat på sitt ben i buren. Vi tog det lungt på hotellrummet och Saga sade till när hon behövde gå ut. Inte en enda gång har hon gjort inne, första dagen hon är "rumsren", framsteg! Hoppas det kan hålla i sig lite nu. Andreas blev ganska sen hem från jobbet men var snäll och kom och hämtade oss. Saga fick sova i sin nya bädd utan kompostgallerhagen, och hon sov duktigt i bädden hela natten.

22/2 Tisdag och Saga och jag åker med mormor och mamma till Eskilstuna för att vara där till på söndag. Andreas kommer på fredag och ska på skivmässa i Solna på lördagen så passade mycket bra. Saga var duktig under bilfärden, vi stannade till och rastade henne och tog en lunch halvvägs. Väl framme i Eskilstuna fann Saga sig snabbt till rätta hemma hos mina föräldrar och bror. Hon var avvaktande mot min "lille"bror och skällde mycket på honom men det kom att lägga sig under veckan... Saga sov duktigt i sin bädd och gjorde inte inne en enda gång och var duktig och sade till när det var dags för henne. Snacka om skillnad i att bo på tredje våningen och i hus när man har valp, här var det bara snabbt ut genom dörren utan några jobbiga, besvärliga trappor, ett extra plus var våran inhägnade gårdsplan som Saga kunde spring runt i lite som hon ville, vilket hon tyckte var superskoj speciellt att hoppa och dyka i pudersnön var roligt.

23/2 Onsdag, mamma och jag åkte en lite tur ner till stan för att göra några ärenden och Saga satt i bilen under tiden. Hemma var det inga problem, hon roade sig själv med sina leksaker, lade sig och sov under köksbordet eller i sin bädd... Vi klickertränade lite inomhus, fortfarande "sitt" och "ligg" mycket för att få det att sätta sig ordentligt och hon börjar bli riktigt duktig. På kvällen körde min bror över oss till min kompis Micke som har en valp som är en vecka yngre än Saga, hon är blandning mellan gråhund, jämthund och laika och heter Alice. Vi gick en promenad, längsta hittills för Saga men hon knatade på och tyckte det var roigt med sällskap. Hon var inte alls så skällig som jag trodde hon skulle vara, uppförde sig bra men blev lite rastslös och pipig när vi väntade på Mickes kompis och dennes hund, men inte så lätt att sitta stilla i kvart när man är lite valp med en lekkamrat i närheten. Vi fick sällskap av en annan blandras, någon med border collie i sig men påminde väldigt mycket om Sagas kompis labradoren Sigge. Border blandrasen som var en kastrerad hane var mycket större än både Saga och Alice och han gick i lungt tempo medans Alice travade med och Saga galopperade fram. Hon var riktigt trött efter promenaden men lycklig. Vi gick in en sväng till Micke efter att ha sagt hejdå till den andra hunden. Alice blev vaktig inne, första gången en annan hund var inne i deras nya lägenhet, men vi lät hundarna vara med varandra på avstånd. Saga ville försöka övertala Alice att hon inte tänkte ta hennes saker men Alice lät sig inte övertygas.

24/2 Torsdag och bror och jag tog en sväng till Tuna park för lite shopping, mamma och pappa åkte till tippen så Saga fick vara ensam hemma i 1½ timme, hon hade varit duktig förutom att hon bitit på en lampsladd som gick genom dörren in till datarummet som vi sov i. Hon hade försökt få upp dörren och på något sätt lyckats genom att bita och antagligen dra i lampsladden... Men hon har inte gjort inne sedan i söndags! Jippie! Får se om det kan komma ett återfall när vi kommer hem igen, där hon har kissat inne förut och dofterna kan finnas kvar...
På eftermiddagen stannade Saga hemma med mamma medans jag åkte med Micke en sväng till Västerås. Det blev en trevlig liten tur.

25/2 Fredag och idag kommer äntligen min älskade Andreas! Tänk att man kan sakna och älska någon så mycket... På dagen tog jag och bror en tur till Tuna park igen och Systemet för att inhandla lite för kvällen om morgondagen. Är tänkt att vi ska käka och dricka lite hemma hos vår kompis Linn imorgon, ska bli riktigt trevligt! Bror och jag tog även en sväng till Växtriket, mamma ville ha några vårigare växter till köket och jag köpte ett citronträd! Hur tufft som helst! Det ska stå på balkongen när det blivit varmare men jag får fundera på vart det ska stå undertiden det är kallt... Andreas kom på kvällen och vi åt tacomiddag med familjen och satt och pratade länge, supermysigt!

26/2 Lördag, Andreas och pappa åkte iväg till Solna på skivmässan och skulle vara borta ett tag. Mamma, som var hemma och skulle sy gardiner, var snäll och passade Saga så jag kunde åka en sväng till till Tuna park men denna gången med Linn och Sara. Vi tog en lång fika och strosade runt i ala affärerna och snacka skit. Tog en sväng till Systemet och Coop för att inhandla lite inför kvällen hos Linn. Andreas hämtade upp oss och vi åkte hem och hämtade Saga. Andreas var supernöjd med skivmässan och hade hittat många skivor. Kul att det var värt att åka dit och att han hittade något. Blir glad av att se honom så nöjd. Efter vi hämtade Saga åkte vi hem till Linn. Saga skällde lite på hennes katter som höll sig undan, Saga vågade inte gå fram till dem utan höll sig smått skällandes på avstånd. Även hos Linn fanns sig Saga snart till rätta och låg resten av kvällen mest och sov. Linn var snäll och klippte Andreas hår och han blev riktigt snygg, snyggare än vanligt! Det blev vi tre under middagen, lagom och mysigt. Vi lagade ädelostfyllda biffar med klyftpotatis och rödvinssås, nom nom! Micke tittade in en sväng men försvann igen ganska snart. Det blev mycket prat och ganska mycket dricka också för den delen. Saga var duktig och sade till när det var dags och åkte tveksamt med i hissen. Senare på kvällen dök Sara och hennes bror Anders upp men då min bror som skulle hämta oss hade problem med bilen fick vi hjälp av Anders att bogsera hem den, så det löste sig smidigt. Det var en mycket trevlig och mysig dag och jag kommer verkligen sakna mina goa vänner...

27/2 Söndag och Saga har varit "rumsren" en hel vecka! Har det verkligen vänt nu? Har hon blivit så stor?
På förmiddagen packade jag ihop våra saker för hemfärden, Andreas mådde inte jätte bra så vi kom inte iväg förrän vid 12-tiden men det var alldels lagom. Saknar redan familjen men förhoppningsvis åker vi upp igen om en månad då Linn ska ha fest för att hon bott i sin lägenhet i 1 år så då får jag träffa dem igen. Jag körde hela vägen hem till Uddevalla och Saga var duktig även när vi rastade henne på en rastplats längst motorvägen. Det var skönt att komma hem igen så nu får vi se hur det håller i sig med att Saga säger till när hon behöver göra ifrån sig.

28/2 Måndag igen, Andreas jobbar och jag pluggar. Saga gjorde inne både nummer 1 och 2 på eftermiddagen och en etta på kvällen men på kvällen var det miss av oss för då sade hon till, men det är sånt som händer, vi springer vidare i trapporna... Citronträdet fick en placering i vardagsrummet, blev riktigt snyggt, och veckan tänkte jag att jag skulle förså lite frön i lila växthuset/lådan så det blir något skoj till våren och sommaren. Saga trivs bra med sin nya bädd så nu slipper hon kompostgallerhagen!


Fredag 18/2

0600 Kissar och bajsar ute
         Sover
         Leker
0830 Utfodring, äter lite
0835 Kissar ute
         Leker
         Äter lite
0900 Gnyr och är orolig, Kissar och bajsar ute.
         Sover
1050 Har kissat inne på mattan i vardagsrummet.
         Sover
         Tuggben
         Sover
1245 Har kissat inne vid tvn
1310 Påväg att kissa på mattan i vardagsrummet
1340 Kissar ute
         Sover
1500 Har kissat inne vid tvn
1600 Dusch
1645 Kissar ute
1735 Har kissat inne vid fåtöljen
1815 Har kissat inne vid tvn
         Tuggben
2000 Utfodring
2005 Kissar och bajsar ute

Torsdag 17/2

0600 Kissar och bajsar ute
         Sover
0730 Utfodring
0745 Kissar och bajsar ute
         Leker
         Sover
         Leker
1000 Kissar ute. Skäller på granne men Saga lyssnar ganska bra vid blockering, tillsägelse och distrahering.
         Sover
         Leker
1200 Har kissat inne på mattan i vardagsrummet, färdigt ute.
         Sover
1350-
1400
Hemma själv medans matte är nere i tvättstugan. Har kissat inne på mattan i köket, färdigt ute.
1600 Kissar ute
1610-
1620
Hemma själv
         Leker
         Sover
1710-
1720
Hemma själv
1730 Har kissat inne på mattan i vardagsrummet
         Sover
         Rastlös
1800 Utfodring
1810 Kissar och bajsar ute
1810-
1820
Hemma själv
         Leker
1850-
1900
Hemma själv
 ...

Onsdag 16/2

0600 Kissar och bajsar ute
0740 Utfdring
0800 Kissar och bajsar ute
         Leker
         Sover
         Leker
1000 Har kissat inne vid fåtöljen
1050 Har kissat inne vid fåtöljen
1100 Har kissat inne vid fåtöljen
         Får en äggkartong med mat i att pyssla med.
         Sover
1420 Kissar och bajsar ute
         Sover
         Leker
1630 Kissar och bajsar ute
1830 Kissar ute
2010 Kissar ute
....

Tisdag 15/2

0550 Kissar och bajsar ute
0800 Utfodring
0805 Kissar inne på vardagsrumsmattan men fädrigt ute. Bajsar ute. Skäller på rådjuren i skogen.
0920 Kissar inne i vardagsrummet men färdigt ute.
1000 Har kissat och bajsat inne i vardagsrummet
1045 Har kissat inne i vardagsrummet
         Sover
1430 Kissar ute. Skäller på dam men får hälsa när hon blivit tyst. Hälsar duktigt. Skäller lite när damen går vidare.
         Sover
1600 Har kissat inne vid fåtöljen
1620 Har bajsat inne vid fåtöljen
1730 Utfodring
1740 Kissar ute
1820 Skäller på dörrklockan, får godis i vardagsrummet. Tjej från ComHem gör besök och Saga är jätte duktig, hälsar fint och går sedan och lägger sig.
1840 Kissar och bajsar ute
1930 Har kissat inne vid tvn
2100 Kissar ute

Måndag 14/2

0550 Kissar och bajar ute
         Sover
0750 Utfodring
0820 Kissar ute. Skäller på sopgubbarna, Saga får tillsägelse och distrahering, fungerar ganska bra. 
         Leker
         Sover
         Ligger vid ytterdörren
1020 Kissar ute. Promenad runt huset, skäller på folk, tillsägelse och distrahering med kommandona "sitt", "här" och det fungerar ganska bra.
1230 Kissat och bajsat inne i vardagsrummet.
         Har gnagt på trasmattan i köket.
1500 Kissar ute
1630 Kissar ute. Skäller lite på folk, Blockerade vägen för henne, tillsägelse och distrahering.
         Satt i bilen medans husse och matte handlade.
1730 Kissar ute
1800 Har bajsat inne i vardagsrummet.
1800 Utfodring
1850 Kissar ute
...

RSS 2.0