Fredag 11/3 Mustasch

0600 Kissar och bajsar ute
0730 Utfodring, äter lite
0830 Kissar ute. Skäller på allt och vill dra iväg.
1100 Kissar ute
1330 Kissar och bajsar ute

Eftersom att Andreas fick i födelsedagspresent av mig att gå på konsert så pallrade vi oss ner till Göteborg för att se Mustasch, Bullet och Electric Boys på Lisebergshallen.

Snälla som de är ställde David och Ina upp på att vara hundvakt och Saga som under hela kvällen fick busa med Suki och hålla sig borta från Lexus som inte gillade att det blev ytterligare ett litet galet yrväder i lägenheten.

Andreas och jag gick på restaurang/pizzeria innan konserten, vi åt på ett litet ställe som hette Le Barone, super mysigt. Vi beställde vitlöksbröd och en räkcocktail som vi delade på till förrätt och sedan tog vi varsin Black & White, riktigt gott! Stället var inte bara mysigt utan servitören var mycket trevlig också, kommer gå dit igen någongång. Själva konsterten öppnade bra med Bullet som spelade många nya låtar och Electric boys, som jag inte hört förut, var väl inte sådära jätte bra. Huvudbandet var ju Mustasch och det var riktigt bra tryck från publiken, helt slutsålt och fullsatt! Det spelade både gamla och nya låtar, tyvärr höll det inte riktigt i mitten men de avslutade väldigt bra.

Saga hade skött sig bra under kvällen och inte gjort någonting inne och ätit upp sin mat. Känns skönt att hon kan sköta sig borta. Jag var ganska "mammig" under kvällen och undrade hela tiden hur det gick för dem, blev ett och annat sms... Men nu vet vi att hon är duktig borta också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0