Söndag 9/1 MyDog

Sista dagen på MyDog. Ina och jag var uppe ännu tidigare idag utifall att det skulle vara lika mycket folk som igår, men eftersom att Cesar Millan inte skulle vara där idag räknade vi med mindre folk. Vi tog spårvagnen istället för bilen för att slippa leta parkeringsplats igen... Det var betydligt mindre folk mässan och vi kunde traska rakt in utan att behöva stå i någon som helst kö, riktigt skönt. Blev mindre shopping och mer tittande idag, vi såg bland annat första svenska officiella tävlingen i Freestyle grenen Heelwork to music. Roligt att se de olika nivåerna som hundarna och förarna var på. Vi tittade även på "Hundcoachen" Fredrik(?) som hade korta föreläsningar under dagen och Första hjälpen-vinter. Traskade runt på rastorget och fick klappat på corgisarna där och pratade med en uppfödare där som bjöd med oss på utställning och camping i Skara i maj, tåls att tänkas på. Hade en toppen dag med Ina och hela helgen var jätte rolig, längtar tills nästa gång!

Saga och Andreas fick vara själva fram till kvällen, allt hade gått bra men hon hade dock tugga lite på köksstolen igen...
Saga fick sätta sig på vågen på kvällen och hon vägde 6.9 kg.

0645 Kissade
0700 Mat
0715 Kissade och bajsade
0725 Roar sig själv
1130 Kissade
1245 Kissade och bajsade inne
1245 Utfodring
1250 Kissade och bajsade inne
1550 Kissade inne
1715 Kissade inne
1855 Kissade inne
1910 Bajsade ute
1915 Tuggben
2000 Utfodring
2010 Kissade inne
2110 Kissade inne

Lite bilder från MyDog, fotograf Ina

   

Första svenska officiella tävlingen i Freestyle-grenen Heelwork to music.Welsh Corgi Pembroke och Welsh Corgi Cardigan på rasparaden.

Samtidigt hemma i lägheten, fotograf Andreas.

   

 

När matte kommit hem på kvällen blev det att gå igenom alla nya fina och roliga sakerna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0