Måndag 10/1

Har glömt att skriva till att vi inte ger något animalskt fett på dagen då hon var lite smålös i magen. Då vi fick gratis foder av Eukanuba på MyDog så kör vi nu ½ dl av gamla torrfodret och ½ dl av nya varje måltid tills den gamla maten tar slut så att magen hinner vänja sig vid nytt foder så man slipper problem med magen.

0400
Väckte oss, var jätte nödig, Kissar ute
0545 Utfodring - 1 dl torrfoder, ½ tsk animaliskt fett och 2 msk fil
0550 Kissar och bajsar ute
0900 Kissar ute och hälsar på "granne"
1110 Kissat inne. Går promenad runt huset, ser sopbil men struntar i den
1150 Kissat inne
1345 Utfodring - 1 dl torrfoder och 2 msk fil
1400 Kissar och bajsar ute. Möter en granne med pinnen i mun, inget skall
1625 Kissar ute. Ute länge, både med och utan koppel för att inte det inte ska bli något symboliskt över att vara med eller utan koppel, man ska uppföra sig hur som. Lekte med boll och pinne. Skällde på en granne men inte på Andreas när han kom.
1645 Badade/duschade utan schampoo, töväder ute och det starka vägsaltet är inte bra för kroppen, sen är det inte kul att ha en lerig hund inne
18.. Utfodring
1910 Kissar två gånger ute. Mötte granne, två skall men insåg att det var roligare att vara med Andreas.
2000 Kissat inne vid ytterdörren
2100 Kissar ute
Provade nya borstarna jag köpte på MyDog, en liknande "Furminator" och en svinborst-borste. Det var dock roligare att tugga på borstarna än att bli borstat tyckte Saga. Borstarna fungerar i alla fall jätte bra, blir toppen sen när hon byter päls. För övrigt så hårar hon inte nämnvärt, när man kelat med henne kan man vara lite hårig men inte mycket alls. Det som fått mest hår på sig är hennes bädd. Vi smörjde även in tassarna med den nya tassalvan, någon gjord på rapsolja och oreganoolja, tror jag det var, minns inte vad den heter just nu... Men tassarna blir väldigt mjuka av dem.

Saga gick in i sin nya transport/utställningsbur då vi lagt hennes leksaker där inne. Är tänkt att vi ska ha den i bilen sen men hon ska få vänja sig vid den och förstå att den är okej att vara i innan vi sätter den i bilen. Alltid bra att ta allting stegvis istället för att bara kasta in hunden i något. Man vet ju hur man själv reagerar när man blir inkastad i situationer man inte är van vid.


 

  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0