Lördag 15/1 Centrum

Andreas fick sova länge idag, var längesedan han fick sova ut så jag fick ställa upp och gå ut när Saga såklart vaknade tidigare än vanligt.
 
I dag åkte vi ner till centrum för att köpa en ny internetkabel till mig då Saga bet sönder min förra helgen. Vi passade på att ta oss dit allihopa för att miljöträna lite undertiden som Andreas sprang in i affären. Först var Saga osäker och vallningsinstinkterna kom fram, hon skällde och trampade runt lite när hon såg de första personerna men ganska snabbt insåg hon att det inte var någon idé, det var bättre att hänga på husse och matte när de gick och få lite godis och trygghet istället. Vi stötte verkligen på alla möjliga prövningar, barnvagnar, pulkor, människor i alla åldrar, småbarn med spade som kom fram och hälsade med sin mamma och en annan hund som hon skällde en gång på. För att vara första gången runt så mycket folk så var hon jätte duktig. Ska göra flera såna korta små turer just för att göra henne säker i miljöer med mycket rörelse. Efter turen i centrum stannade vi vid Kvantum på vägen hem och Andreas sprang in för att handla lite mat till kvällen. Saga tittade nyfiket på bilar och folk medans vi satt kvar i bilen och sedan somnade hon en stund i mitt knä.

Städade hos chinchillorna idag. Alex stackaren har blivit jätte smal, Eddie är en riktig liten tjuv så blir att ge lite mer pellets och försöka göda Alex utan att Eddie blir övergödd. Vi körde även igång dammsugaren för första gången med Saga efter burstädningen, inga större reaktioner och inget skall, håller avstånd från dammsugaren men inte så konstigt när den låter 100 gånger mer än alla andra dammsugare (monstermaskin extreme)


0430 Kissar och bajsar ute
         Somnar om igen
0630 Kissar ute
         Somnar om igen
0910 Utfodring
0920 Kissar ute
0940 Ögonsalva
1020 Leker med donuten, husse och matte
1040 Bajsat inne i buren
1100 Skäller när hårfönen är igång men vågar ändå nosa på den när den inte är igång
1145 Ner till centrum
1230 Kissar ute
1350 Utfodring
1355 Somnar i soffan
1400 Kissar två gånger ute. Leker en stund i snön och skäller lite på grannarna
1445-1500 Matte dammsuger lägenheten medans Saga sitter i knät hos husse i vardagsrummet
1500 Kissar ute
1650 Utfodring
1800 Kissat inne vid ytterdörren
1810 Utfodring- ca1½dl torrfoder framöver enligt påsen istället för 1dl, 2msk fil och ½tsk animaliskt fett/ister
1815 Kissar ute. Droppar från taket då det är töväder, Saga förstår inte riktigt vart ljuden kommer ifrån och skäller på allt, matte låtsas som ingenting eftersom att det inte är något att bekymra sig över, vi leker lite med en tennisboll. Är ute en stund men tänker inte bajsa
1835 Ögonsalva
1845 Kissar ute och busar runt i full fart. Vill inte följa med in utan busar runt en stund innan hon följer med in
1855 Bajsat inne vid buren
2000 Kissat inne vid ytterdörren
2045 Kissar ute

Redo för Centrum

 

Full fart

  

  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0