Fredag 14/1

Skönt med fredag, ska bli roligt i helgen då det är första helgen tillsammans allihopa. Vi tänkte vi skulle ner på stan imorgon för att köpa en ny internetkabel till mig och samtidigt låta Saga få vara bland mycket folk. Är lite nervös över att hon ska skälla på alla, men samtidigt var hon så himla duktig hos veterinären med allt folk. Blir bara en kort visit på stan eftersom att valpar inte orkar för mycket, nya intryck tar väldigt mycket energi, speciellt när man är liten och växer är det viktigt att vila sig mycket. Valpens kropp växer när den sover så därför är sömn en viktig del av valpens vardag. För mycket motion är inte heller bra då det kan göra att kroppen växer för fort, musklerna speciellt, och detta kan ge skador på skelett, leder och ligament då de inte orkar belastningen.

Saga har varit väldigt skälliga idag, skällt på alla möjliga saker, spegelbilder, chinchillorna, leksakerna, när hon bajsat inne, på grannarna, på pinnar, på buskar... Hon har även kissat och bajsat på ställen inne hon inte brukar gå till, inte alls lika duktigt på att gå till dörren idag. Måste köpa "Piss-Off" eller likande för att få bort lukterna och förhoppningsvis få henne att förstå att det är till dörren hon ska.

0530 Kissar ute
0800 Utfodring
0810 Kissar och bajsar ute
         Busar och har race när vi kommer in
0850 Ögonsalva
0930 Bajsar inne vid ytterdörren
0940 Tuggar på mattes toffla
1215 Utfodring
1220 Kissar ute. Möter grannen, skäller men håller sig nära matte, är okopplad och hälsar sedan, vill busa och skäller istället för det.
1300 Somnar i soffan
1320 Leker själv
1345 Ligger och skäller i vardagsrummet. Matte tror att det är åt spegelbilden i en glasdörr men det visar sig att Saga kissar och bajsat på golvet där.
1500 Har kissat två gånger inne i buren
1510 Har även kissat vid balkongdörren
         Tuggar lite ben i soffan hos matte en stund, duktig
1520 Kissar ute. Skäller lite på granne men lyssnar på matte
         Full fart inne, race.
1630 Kissar ute
1640 Kissar inne vid toalettdörren
1800 Ögonsalva
1815 Utfodring
1820 Kissar ute. Klickertränar lite ute, ögonkontaktsträning men blir efter en stund distraherad av smulor eller något på marken
1830 Bajsar mycket ute
1850 Kissar ute
1930 Har kissar inne vid balkongdörren
2120 Kissar ute tre gånger

Saga agerar "svältande hund" fast hon nyligen fått mat

  

Bus med husse

  

  

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0